Raviraitti 45, 20380 TURKU
02 255 0001
Ma, ke ja to: 8-20. Ti ja pe: 8-16

Tervetuloa klinikalle

Hevosklinikka Anivet on hevosten sairauksiin erikoistunut klinikka Turun metsämäen raviradan kupeessa. Klinikan yhteydessä on maneesi sekä ratsastuskenttä sekä juoksutusympyrä joka mahdollistaa hevosten tutkimisen sekä juoksuttaen ja ratsain. Raviradan läheisyys mahdollistaa myös optimaaliset tutkimusolosuhteet ravureiden tutkimiseen. Klinikalla on myös potilaskarsinoita joiden ansiosta hevosesi voi jäädä jatkohoitoon tarvittaessa klinikalle, tai levätä tutkimuksien väliaikoina karsinassa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta olla hevosesi tutkimuksissa mukana, voit myös tuoda hevosen sisään edeltävänä iltana tai hoitopäivän aamuna ja hakea sen illalla tutkimuksien jälkeen.

Anivetin vastaanotto

Klinikkamme toimii ajanvarauksella arkisin ti, pe 8-16, ma, ke ja to 8-20. Klinikan aukioloaikoina saat meihin yhteyttä numerosta 02-2550001 varataksesi aikaa tai vain kysyäksesi sinua askarruttavia kysymyksiä.

Eläinlääkäreillämme ei ole kiinteätä puhelinaikaa, mutta halutessanne  voitte jättää soittopyynnön, jolloin teille soitetaan takaisin. Joskus olemme kaikki kiinni toimenpiteissä emmekä pysty vastamaan puhelimeen, mutta yritä hetken päästä uudestaan. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen posti@anivet.puutirbxnh-e9249lx9d4kr.p.temp-site.link. Ajanvarauksien perutukset vain puhelimitse.

Klinikkamme eläinlääkärit tekevät myös tallikäyntejä. Pyrimme hoitamaa akuutteja tapauksia mahdollisimman joustavasti niin klinikalla kuin tallikäynneillä.

Kiitämmekin ymmärryksestä mikäli hätätapausten vuoksi teille sovittu ajanvaraus viivästyy.

klinikka

Klinikalle tulo

Klinikalle tullessa hevoselle tehdään potilaskortti, johon kirjataan omistajan sekä hevosen tiedot. Potilaskorttiin merkataan kaikki hevosta koskevat hoidot, laboratoriotutkimukset jne.
Muista ottaa hevosesi passi mukaan mahdollisia merkintöjä varten.
Ontumatutkimuksia varten suositellaan myös varusteiden (satula ja suitset tai valjaat ja kärryt) mukaan ottamista.

Varatessasi hevosellesi tutkimusaikaa kyselee hoitajamme sinulta lisätietoja voidaksemme arvioida hoitoon varattavan ajan. Samalla saat myös ohjeet miten sinun tulisi toimia ennen klinikalla käyntiä tai eläinlääkärin tallille tuloa. Jotkut toimenpiteet vaativat esim. hevosen paastottamisen, tästä ohjeistamme aina etukäteen.

cross